Samen met ons creëert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Casus - Personal Training Group

Zet drie fanatieke sporttrainers met een ondernemershart bij elkaar en je hebt de Personal Training Group. Samen met de rest van het team bieden zij een gevarieerd programma voor individuele en groepstrainingen. Personal Training Group staat voor een Persoonlijke aanpak om gezond te leven en je fit te voelen.

Om ook zakelijk fit te blijven doet Personal Training Group niet alleen een beroep op hun accountant maar hebben ze Kees van Delft benaderd.

“Wij hadden het idee dat we met alleen de cijfers in de hand niet de juiste keuzes of besluiten maakten of voldoende focus hadden.”

 

Hoe gingen we te werk?

Er zijn een aantal bijeenkomsten georganiseerd waarbij nagedacht werd over welke strategie het beste uitgezet kon worden, hoe deze in de praktijk vormgegeven kon worden en hoe het beste sturing gegeven kon worden aan de organisatie. Hierbij werd niet alleen gekeken naar de harde kant, maar ook de emotionele kant die bij samenwerken speelt. 

 

Wat was het resultaat?

Personal Training Group is enthousiast over de heldere, zakelijke en doelgerichte aanpak. “Het heeft ons al meerdere keren geholpen bij het nemen van de juiste beslissingen de afgelopen jaren. Als we vragen hebben dan bellen we Kees weer. Zo bouwen we aan een duurzame onderneming en hopen in 2021 in ons nieuwe pand in Uden te starten!”