Samen met ons creëert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Complexe tijden vragen om een helder antwoord

De maatregelen rondom de corona uitbraak raken ons allemaal. De snel gewijzigde omstandigheden hebben ook grote gevolgen voor bedrijven. Waar loop jij als ondernemer tegenaan, en hoe speel je hierop in? Sparren met een deskundige partij kan je helpen de juiste koers te varen. Een kort gesprek kan je al verder helpen. Flamma staat je graag bij, met raad en daad.

 

De corona lockdown vraagt om adequaat ingrijpen. Negeren is geen optie: het voortbestaan van je bedrijf kan er vanaf hangen. Wat te doen: kosten besparen, de markt anders benaderen, nieuwe ideeën ontwikkelen of …? Weet dat je er niet alleen voor staat!

 

Flamma staat ondernemers bij, juist in onzekere tijden

Onze ruime ervaring met ondernemersvraagstukken zetten we graag in om je met raad en daad bij te staan. Bovendien stellen wij ons uitgebreide netwerk voor je beschikbaar. Professionals in het MKB die je verder kunnen helpen.

 

Flamma Business Development laat directies, ondernemers en hun teams hun potentieel realiseren door hen te helpen aan bedrijven te bouwen die de toekomst nodig heeft. Juist in moeilijke tijden zijn we er voor onze klanten.

 

Een kort gesprek kan je al verder helpen

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek waarin we met je meedenken hoe je kunt omgaan met urgente issues binnen jouw onderneming. Uiteraard doen we dit kosteloos. Op basis van het gesprek kijken we naar het vervolg.

 

Lig je wakker vanwege de gevolgen van de lockdown? Bel Flamma voor een nieuw perspectief: tel. 0413-366 005. Of mail ons: office@flammabd.nl.

 

Vraag alvast de gratis Checklist Impact Corona Lockdown aan via office@flammabd.nl