Samen met ons creëert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

De kracht van intervisie

“Deze week weer aan een erg goede en inzicht gevende intervisie-avond bij Flamma BD deelgenomen. Altijd weer waardevol om samen met een aantal professionals in mijn vakgebied over verschillende actuele thema’s te kunnen sparren,” liet Bram van Dongen, General Manager bij Buitelaar Houtconstructies op LinkedIn weten.

 

Bram van Dongen, General Manager bij Buitelaar Houtconstructies

 

Tijdens mijn MBA studie heb ik de kracht van intervisie ervaren,” vertelt Bram van Dongen. “Nu ik een aantal jaar aan het werk ben, miste ik dat klankborden met een gemêleerd gezelschap over een specifiek businessthema.”

 

De kracht van intervisie

De intervisiegroep van Flamma kwam dan ook precies op het juiste moment. “Voor mij is het een mooie kans om vraagstukken die binnen familiebedrijven spelen te bespreken. Naast de harde businessvraagstukken ben je ook vaak manager van emoties. Het is prettig dat je met meerdere ogen naar de situatie kunt kijken.”

 

Een mooi klankbord

De andere intervisiedeelnemers kunnen een onafhankelijk beeld op de situatie werpen, ervaart Bram ook bij de intervisiegroep van Flamma BD. “Je krijgt een ander perspectief aangereikt. Regelmatig is het ook een feest der herkenning. Het geeft vertrouwen dat er altijd vraagstukken zijn die op meerdere plekken spelen.”

 

Ook interesse om als (operationeel) directeur/manager direct onder de DGA in een intervisiegroep deel te nemen? Loop je soms tegen dingen aan, waar je graag over wilt sparren met gelijkgestemden op een zelfde positie?

 

Neem contact op met Kees van Delft.