Samen met ons creëert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Ondernemen in tijden van Corona

Covid-19 stelt je ondernemerschap flink op de proef. Vooruit kijken. Denken in mogelijkheden. Kansen zien en grijpen. Dat is altijd al de uitdaging voor jou als ondernemer, en zeker nu. Oké, maar … hoe doe je dat dan?

 

Ook Flamma heeft zich in het afgelopen half jaar op alle fronten moeten aanpassen aan het ‘nieuwe normaal’. Noodgedwongen je koers verleggen is een flink proces, ondervonden we. Je aanpassen aan deze uitzonderlijke situatie stelt je geduld, flexibiliteit en improvisatietalent behoorlijk op de proef!

 

Combinatie van online en fysiek werkt goed

Zoals heel Nederland zijn ook wij veel online gaan doen. En dat bevalt ons beter dan gedacht: online overleggen met vijf Flamma-partners bespaart reistijd en verloopt prima. Zeker omdat we elkaar ook af en toe in levende lijve ontmoeten.

 

Voortgang online borgen

Het overleggen en vergaderen met opdrachtgevers via Teams loopt ook als een trein. Online kunnen we de voortgang in de lopende projecten boven verwachting goed borgen. Visiebesprekingen met managementteams blijken veel minder geschikt om online te doen. Dergelijke essentiële sessies verlopen echt efficiënter als de groep fysiek bij elkaar is.

 

Coronaproof accommodaties

Omdat de kantoren van onze klanten veelal gesloten zijn, zijn we op zoek gegaan naar geschikte, coronaproof accommodaties. Met hulp vanuit ons netwerk hebben we die vrij snel gevonden.

 

Veranderen gaat niet vanzelf

Aanpassen en je koers verleggen gaat niet vanzelf. Het is een gezamenlijk proces van vallen en opstaan, proberen, zoeken en lef hebben om drempels te slechten. Dat is heel normaal. Dat zien we bij alle ondernemers terug.

 

De afgelopen tijd hebben we diverse opdrachtgevers over hun (online) drempels heen geholpen. We gaan na tegen welke drempel je aanhikt. En in plaats van excuses en uitwegen zoeken, zorgen wij ervoor dat jij die drempel daadwerkelijk over durft te gaan. Ingrediënten daarvoor zijn:

  • De drempel (h)erkennen
  • Mogelijkheden verkennen
  • Laten zien hoe je deze kunt benutten
  • En vervolgens de drempelvrees overwinnen

 

Online drempels wegnemen

Dat levert mooie dingen op. Zo is een klant van ons met succes online gaan acquireren en begeleidden we een opdrachtgever bij het online presenteren van hun product aan potentiële klanten. De salesmedewerker laat het product van alle kanten live voor de camera zien en geeft er toelichting bij. Dat werkt verrassend goed.

 

Flamma gaat altijd voor resultaat

De afgelopen tijd hebben we diverse opdrachtgevers over hun (online) drempels heen geholpen. Mooi werk, zoals we dat eigenlijk altijd al doen. Het gaat ons erom dat onze opdrachtgevers hun doelen en resultaten bereiken, ondanks alles, ondanks corona, ondanks drempels!

 

Waar hik jij tegenaan? Laat het ons weten via mail of telefoon, dan maken we een afspraak om de drempels weg te nemen.