Samen met ons creëert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Seminar ‘Inspireren tot innoveren’

Op donderdag 3 oktober 2019 van 14.30 – 18.30 uur viert Flamma Business Development het 15-jarig bestaan met het seminar ‘Inspireren tot innoveren’. Gastsprekers zijn Vanderlande topman Herman Molenaar en Lex van Teeffelen, lector aan de Hogeschool Utrecht.

 

Innovatie en verandering zijn voor ondernemers aan de orde van de dag. Desondanks belandt het onderwerp maar al te vaak als pm-punt op de agenda.

 

Tijdens dit symposium dagen we je uit: laat je inspireren en ga innoveren!

Voorkom dat je de Kodak van 2025 wordt en meld je aan voor het Flamma-seminar ‘Inspireren tot Innoveren’.

 

Boeiende sprekers

 

Managing director Herman Molenaar vertelt over de waarde van medewerkers bij innovatie. Zijn bedrijf Vanderlande Industries BV is uitgeroepen tot de Beste Werkgever van 2018-2019 in de productie en industrie.

 

Lector Lex van Teeffelen zal ingaan op de kansen die bedrijfsopvolging biedt voor innovatie. Ook geeft hij praktische tips over de implementatie van innovatie. En op de grote invloed ervan op bedrijfsvoering en de financieel-economische consequenties.

 

Kees van Delft, oprichter van Flamma Business Development vertelt hoe hij binnen bedrijven samen met de directie kijkt naar de toekomst, naar de rol van innovatie daarin en de vragen en keuzes waar bedrijven voor komen te staan.

 

Na afloop van het inhoudelijke deel is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Doel: Inspireren tot innoveren, netwerken, kennisdelen

Voor wie: MKB-ondernemers

 

Praktische gegevens

 

Datum: 3 oktober 2019

Tijd: 14.30 inloop

Aanvang: 15.00 uur - 16.30 uur

Aansluitend een borrel. 

 

Kasteel Maurick Vught, Maurick 3, 5261 NA Vught

 

Sprekers

 

Herman Molenaar

Herman Molenaar is managing Director en CFO bij Vanderlande, Veghel. Sinds 2019 is hij voorzitter van het Platform Ondernemend Meierijstad.

Vanderlande Industries BV is een internationaal opererende onderneming die transportsystemen voor interne logistiek levert. Het bedrijf is uitgeroepen tot de Beste Werkgever van 2018-2019 in de productie en industrie.

Dr. Lex van Teeffelen

Dr. Lex van Teeffelen (1958) is lector en onderzoeker aan de Hogeschool Utrecht, bij het Lectoraat Financieel-Economische Advisering bij Innovatie (FAI). Hij promoveerde aan de Nyenrode Business Universiteit op een proefschrift over de succes- en faalfactoren bij bedrijfsoverdrachten in het MKB. Zijn onderzoek vertaalt hij altijd naar concrete aanbevelingen en adviezen voor de ondernemerspraktijk.Aanmelden