Samen met ons creëert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Succesvol Flamma seminar ‘Inspireren tot Innoveren’

Op 3 oktober jl. vond het seminar ‘Inspireren tot Innoveren’ plaats, ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Flamma Business Development. In kasteel Maurick in Vught kwamen zo’n 70 deelnemers bijeen. Het thema ‘Inspireren tot Innoveren’ werd in drie presentaties bij de kop gepakt.

 

Herman Molenaar, CFO bij Vanderlande Industries BV vertelde over de waarde van medewerkers bij innovatie. Hij lichtte de vijf basisprincipes van de organisatie toe, die rechtstreeks zijn afgeleid van de strategie van Vanderlande. Hier binnen neemt het principe van ‘trust based leadership’ een belangrijke plaats in. Met een helder verhaal – met hier en daar een knipoog – wist Herman Molenaar zijn publiek te boeien.

 

Lex van Teeffelen, lector aan de Hogeschool Utrecht, ging in op de kansen die bedrijfsopvolging biedt voor innovatie. Zijn presentatie, met als titel ‘Overname/opvolging als startpunt voor innovatie’, ging in op veel voorkomende misverstanden, het vergroten van de slaagkans bij opvolgers en de obstakels en uitdagingen waar opvolgers voor komen te staan. Ook gaf hij praktische tips over de implementatie van innovatie.
Klik hier voor de presentatie van Lex van Teeffelen.

 

Kijken naar de toekomst

 

Het team van Flamma Business Development stelde zich middels een kort filmpje aan de aanwezigen voor, waarna Kees van Delft toelichtte hoe Flamma binnen bedrijven samen met de directie kijkt naar de toekomst, naar de rol van innovatie en mensen daarin en de vragen en keuzes waar bedrijven voor komen te staan. Innovatie aan de hand van de zeven dimensies, die de kern van de Flamma benadering vormen. Innovatie zit in het hart van het bouwen aan een duurzame winstgevende onderneming.
Klik hier voor de presentatie van Kees van Delft.

 

Na afloop werd er volop gebruik gemaakt van de gelegenheid om te netwerken. Levendige gesprekken en (hernieuwde) kennismakingen in een ontspannen sfeer. Al met al een zeer geslaagd seminar.

 

Flamma-Seminar Inspireren tot innoveren from Wouw Producties on Vimeo.