Samen met ons creëert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet

In 2017 nam directeur-grootaandeelhouder Jaap Pors contact op met Flamma. Zijn handelsonderneming maakte een turbulente tijd door. Het was zaak om de strategie onder de loep te nemen en waar nodig bij te stellen.

 

In de afgelopen twee jaar zorgde Kees van Delft voor de stip aan de horizon en bracht structuur aan in het bedrijf. Dat gaf rust en vertrouwen in de toekomst. “Ik kan nu met een gerust hart een stap terug doen in het bedrijf,” aldus oprichter en eigenaar Jaap Pors.

 

Mens en organisatie

“Met veel gevoel voor mensen en organisatie heeft Kees ons begeleid in de opbouw van het bedrijf. Wij zijn trots op wat wij de afgelopen anderhalf jaar hebben bereikt en wat er nog in de pijplijn zit. De strategie staat als een huis en dit jaar zien wij de vruchten hiervan al terug in de resultaten, zowel strategisch als operationeel.”

 

“Als u een strategisch vraagstuk heeft, aarzel dan niet, maar maak er werk van. Het maakt uw onderneming beter. Ik ben blij dat wij met Flamma Business Development aan de slag zijn.”

 

Jaap Pors, dga Handelsonderneming PD

 

Medewerkers zijn de basis

Met hulp van Kees zijn en worden nieuwe mensen aangenomen op sleutelposities. Dit biedt een stevige basis voor de toekomst. De werksfeer is aanzienlijk verbeterd, er wordt goed en hard gewerkt en het MT en de medewerkers hebben er alle vertrouwen in dat het bedrijf de goede kant op gaat.

 

Meer afstand nemen

Voor Jaap Pors is het nu, gezien de ontwikkeling van zijn bedrijf en gezien zijn leeftijd, een goed moment om wat meer afstand te nemen. Kees van Delft is als interim directeur aangesteld om de strategie, samen met de leden van het MT, verder te implementeren. “Ik heb het gevoel dat ik het goed aan hem kan overlaten.”

 

Techniek kan veel betekenen in groei en vooruitgang, maar uiteindelijk zijn het mensen die zaken doen én de processen aansturen.