Samen met ons creëert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Creatief met innoveren: laat je inspireren!

Twitter veranderde de wereld, maar is alweer op z’n retour. 5G hangt in de lucht. 3D-printen brengt ongekende mogelijkheden. De innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Hoe beweegt jouw onderneming in dit dynamische speelveld? Benut jij de mogelijkheden van nieuwe technologieën? Laat je inspireren tot innoveren.

 

Ondernemen is duurzaam innoveren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want vind maar eens de tijd om kansen te verkennen en in praktijk te brengen. Toch is het een must, want voor je het weet is je bedrijf ‘outdated’.

 

Creatief met innovatie

Met deze Infographic triggeren we jou als ondernemer om nieuwe technologieën, media en mogelijkheden als uitgangspunt te nemen. In plaats van de vraag ”Ik wil dit product maken en hoe kan ik dat het best voor elkaar krijgen.”

 

Nieuwe klantoplossingen

Vraag jezelf af: robotica, 3D-printen, betalen met smartphone… hoe kan ik daarmee nieuwe diensten, producten of processen bedenken? Op die manier ga je actief op zoek naar betere oplossingen voor jouw klanten.

 

Zet stappen in innovatie

Hiermee kun je grote en kleine innovatiestappen maken. Of allebei tegelijkertijd natuurlijk. En ja, fouten maken mag, het hoort erbij. Gaandeweg groeit het bedrijf mee met nieuwe (technologische) mogelijkheden en wensen van je klanten. Ook jij als ondernemer en je medewerkers zullen daarin moeten meegroeien.

 

Flamma’s innovatiemodel

Het goede nieuws is: je hoeft het niet alleen te doen. Flamma kan je daarbij begeleiden. We kunnen samen met jou en de onderneming de stip op de horizon zetten, diverse mogelijkheden met directieteams verkennen en/of de organisatie voorbereiden en inrichten op innovatie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.