Samen met ons creƫert u oplossingen in plaats van nieuwe vragen.

Nieuwsgierig?
Bel ons op 0413 366005 of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs..

Online Marketing en Sales


Maak een vliegende online start 

 

U heeft altijd een goed renderend businessmodel gehad. Door de jaren heen heeft u uw bestaansrecht meer dan aangetoond. Langzaam aan ziet u online concurrenten om u heen komen die met een efficient en zichtbare online strategie marktaandeel bij u wegsnoepen. U voelt onrust en u realiseert zich dat u ook iets online moet gaan doen. Maar wat?

Veel bedrijven kampen met dit probleem en gaan met online activiteiten aan de slag zonder een duidelijke visie waarbij er vaak geen aansluiting is op de strategie en de organisatie er niet goed op is ingericht. Gevolg: Het komt niet goed van de grond en de online investering is verspild geld. En erger nog: u verliest steeds meer marktaandeel!

 

Graag inzicht in uw online kansen?
Vraag onze gratis online marktscan hier aan.


Bij Flamma Business Development komen online expertise, organisatiekunde en jarenlange ervaring van het bijstaan van bedrijven op strategisch niveau samen. Flamma Business Development is hierom de ideale partner om te starten met een succesvolle online strategie. We beginnen met het in beeld brengen van de huidige markt, doelgroep en behoeftes die de doelgroep heeft. Zodoende kunnen we inschatten waar uw doelgroep zich online begeeft en met welke online boodschappen u ze kunt "triggeren" en zodoende online business kunt genegeren. Deze inventarisatie leidt tot een Online strategisch plan dat perfect aansluit op de huidige strategie zodat deze complementair aan elkaar zijn.

Bij Flamma Business Development kunnen we er daarnaast voor zorgen dat deze strategie goed wordt geïmplementeerd binnen de organisatie. En dat de organisatie is ingericht met de juiste online kennis in huis of waarbij de uitbesteding plaatsvindt aan een passende partij met de juiste expertise. De culturele aspecten die komen kijken bij een dergelijke forse verandering kunnen we aanpakken. Daar maakt u gebruik van de jarenlange ervaring om veranderingen bedrijfskundig vlot en goed door gevoerd te krijgen.

Uiteindelijke resultaat is een succesvolle online marketing, borging van de continuïteit van uw onderneming en een organisatie die meeveranderd met de snel veranderende omgeving.

Wilt u graag in gesprek om te inventariseren waar u staat en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.